Seuraa

Miten poistan tarpeettoman käyttäjätunnuksen?

Valitettavasti tarpeettomien käyttäjätunnusten poistaminen itse ei tällä hetkellä kuulu MBnet Kamun ominaisuuksiin. Tarpeettomista käyttäjätunnuksista pääset eroon seuraavalla tavalla:

1) Lähetä viesti MBnetin Neuvolaan, osoitteeseen neuvola@mbnet.fi SULJETTAVAN TUNNUKSEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESTA. Jos siis haluat poistettavaksi vaikkapa tunnuksen sulo@mbnet.fi (sähköpostialias sulo.surffaaja@mbnet.fi), lähetä viesti kyseisestä sähköpostiosoitteesta. Katso myös kohta 5.

2) Kun Neuvola on vastaanottanut poistopyynnön, joudumme vielä lähettämään sinulle poistovahvistuksen SULJETTAVAN TUNNUKSEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEEN. Tämä siitä syystä, että voimme varmistua tunnuksen sulkemista pyytävän olevan sen oikea omistaja.

3) Kun olet vahvistanut poiston, huolehdimme lopusta.

4) Huomaathan, että SULJETTUA TUNNUSTA ei pysty enää jälkikäteen aktivoimaan käyttöön. Myös tunnuksen data, kuten sähköpostiviestit ja mahdolliset kotisivutiedostot tullaan menettämään. Huolehdithan siis, että olet kopioinut talteen kaiken tarvitsemasi ENNEN poistopyynnön tekemistä.

5) Emme voi sulkea tunnusta, jos pyyntö tulee muusta kuin suljettavan tunnuksen sähköpostiosoitteesta. Jos siis teet pyynnön vaikkapa @gmail.com-osoitteesta, joudumme edelleen lähettämään vahvistuksen poistosta suljettavan tunnuksen sähköpostiosoitteeseen. Sinulla tulee siis olla pääsy sen tunnuksen sähköpostiin, jonka haluat poistettavan.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.