HÄIRIÖTILANNE OHI 31.3.2019: MBnetin webmail- ja hallinta-palveluissa häiriöitä

MBnetin webmail- ja hallintapalveluissa esiintyy väliaikaisia toimintahäiriöitä. Kirjautuminen sähköpostiin tai MBnet Hallintaan voi aiheuttaa virheilmoituksen virheellisestä käyttäjätunnuksesta tai salasanasta. Salasanaa ei tarvitse vaihtaa.

Ongelma on tiedossa ja sitä tutkitaan parhaillaan. Pyrimme saamaan ongelman korjattua mahdollisimman pian.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa!