14.7.2016 Häiriöitä kotisivu- ja sähköpostipalveluissa palvelimella koti09.mbnet.fi - RATKAISTU

Palvelimella koti09.mbnet.fi on tällä hetkellä käynnissä vikatilanne, joka koskee sekä sähköposti-, että kotisivupalveluja. Vikaa korjataan parhaillaan. Tiedotamme korjausten etenemisestä.

Päivitys: 14.7.2016 klo 17:15: Vikatilanne on saatu ratkaistua ja palvelut toimivat jälleen normaalisti. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.