Mitkä vanhan webmailin ja kotisivujen ominaisuuksista poistuvat?

Uusi webmail toteutetaan Roundcube-ohjelmistolla, joka on yksi suosituimmista webmail-sovelluksista. Uudessa webmailissa on muun muassa osoitekirja, allekirjoitukset, html-tuki ja liitetiedostot.

Kotisivujen poistuvat ominaisuudet on pyritty pitämään niin vähäisinä kuin mahdollista, eikä suurin osa ominaisuuksista ole enää samalla tavalla tärkeitä kuin kymmenen vuotta sitten.

Samojen asioiden toteuttamiseen on uusia parempia ja helpompia tapoja. Muutoksia tulee todennäköisesti kotisivujen palautelomakkeeseen, salasanasuojattuihin hakemistoihin ja yksilöllisiin virhesivuihin. Annamme näistä tarkemmat ohjeet myöhemmin.