Mikä uudessa ympäristössä on parempaa?

Mikrobitin sähköiset tilaajaedut modernisoidaan täysin, ja uusi järjestelmä poistaa vanhassa tilaajaedussa esiintyneet ongelmat. Sähköpostin ja kotisivujen tila tuplaantuu 1000 megatavuun. Tilan voi jakaa haluamallaan tavalla maksimissaan viiden MBnet-tunnuksen kesken.

Webmail siirtyy uudelle alustalle ja kotisivuilla voi jatkossakin ajaa php:tä, nyt myös sen uusia versioita 5.4, 5.5 tai 5.6. Valinnan käytettävästi versiosta tekee käyttäjä.

Myös roskapostin suodatus tehostuu ja käyttäjä voi itse vaikuttaa sen asetuksiin.

Lisäksi tulee mahdollisuus hankkia lisäominaisuuksia edulliseen tilaajaetuhintaan. Näitä ovat esimerkiksi:

• oma verkkotunnus (domain-nimi)
  • tietokantapalvelin (MySQL)
  • lisää tallennustilaa
  • lisää sähköpostilaatikoita
  • kokonaan oma virtuaalikone (Linux)