Kuinka muutan tunnuksien levytilakiintiöitä?

Kirjaudu ensin MBnet Hallintaan osoitteessa mbnet.fi/hallinta

Mikäli sinulla et pääse kirjautumaan hallintaan, tarkista ensin, että tässä ohjeessa mainitut asiat ovat kunnossa.

Kirjauduttuasi MBnet Hallintaan valitse "Palvelut"-kohdasta "Hallitse palvelun asetuksia". Linkki vie sinut Webhotelli-palvelun sivulle.

Sivun "Tunnukset"-otsikon alta näet listan käytössä olevista tunnuksista.

Klikkaamalla kunkin tunnuksen "Levykiintiö"-linkkiä, voit asettaa tunnuksen levykiintiölle uuden arvon.