Sähköpostin asetukset erillistä sähköpostiasiakasohjelmaa tai älypuhelinta varten

MBnetin sähköpostipalvelua voidaan käyttää kahdella eri tavalla: selainpohjaisena Webmail-palveluna tai erillisen sähköpostiasiakasohjelman, kuten Mozilla Thunderbirdin, kautta. Sähköpostia voidaan lukea myös älypuhelimella.

Mikäli tarkoitus on käyttää sähköpostin vastaanottamiseen erillistä sähköpostiasiakasohjelmistoa, täytyy ohjelmaan syöttää oikeat asetukset. Löydät ne alla olevasta taulukosta.

Tulevan postin palvelin: posti.mbnet.fi
Tulevan postin palvelintyyppi: POP3/IMAP
Käyttäjätunnus: MBnet-tunnus
Salasana: MBnet-tunnuksen salasana

Lähtevän postin palvelin: posti.mbnet.fi
Yhteyden suojaus: SSL/TLS
Portti: 465
Suojattu todennus: Ei
Käyttäjätunnus: MBnet-tunnus
Salasana: MBnet-tunnuksen salasana

SFTP
Palvelin (Host name/ address):  tunnus.mbnet.fi