Mikrobitin tilaajaedun esittely - mikä on MBnet Kamu?

MBnet Kamu on MikroBitin tilaajille tarkoitettu internet-palveluiden kokonaisuus. Palveluihin kuuluvat sähköposti ja mahdollisuus tehdä omat kotisivut. Lisäksi pulmatilanteissa auttaa Mikrobitin helpdesk eli Neuvola.

Sähköposti

Jokainen Mikrobitin tilaaja saa oman roskapostilta suojatun sähköpostiosoitteen sekä neljä lisäosoitetta omaan tai perheensä käyttöön. Jokaiselle tilaajalle on varattu sähköpostia varten 1000 megatavua tilaa sähköpostiviesteille ja kotisivuille. Tilan voi jakaa haluamallaan tavalla MBnet-tunnusten kesken.

Sähköpostin voi lukea kätevästi selaimella ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköpostin lukeminen on turvallista, sillä yhteys on suojattu. Postin lukeminen on mahdollista myös erillisellä sähköpostiohjelmalla kuten Microsoftin Outlookilla tai Mozilla Thunderbirdillä.

Kotisivut

Tilaajana sinun on mahdollista tehdä omat kotisivut internetiin. Tilaa kotisivuille ja sähköpostille on varattu jokaiselle tilaajalle 1000 megatavua, jonka voi halutessaan jakaa viiden avaimen kesken. Kotisivujen muokkaaminen sujuu kätevästi suoraan selaimella, tai voit lähettää kotisivutiedostoja Mikrobitin palvelimelle sftp-ohjelman avulla.

Kotisivuilla on mahdollisuus käyttää php-skriptikieltä, joka mahdollistaa normaalia html-kieltä monipuolisemmat toiminnot. Omat sivut voi myös suojata salasanalla.

Neuvola

Neuvola on Mikrobitin tilaajien oma tukipalvelu. Apua löytyy kaikkiin mahdollisiin MBnet Kamu -palvelua koskeviin kysymyksiin. Asioinnin helpottamiseksi kannattaa varata esiin asiakasnumero viimeisimmän Mikrobitti-lehden osoitelipukkeesta.