Seuraa

Vanhat käyttöönottamattomat MBnet-tunnukset suljetaan pian, toimi näin!

Hyvä Mikrobitin tilaaja!
 
Mikrobitin tilaajille tarkoitettu sähköposti- ja kotisivupalvelu MBnet Kamu lanseerattiin viime vuoden tammikuussa. Palvelun voi ottaa käyttöön ottaa käyttöön suuntaamalla selain osoitteeseen www.mbnet.fi > ota tilaajaetu käyttöön. Rekisteröitymiseen tarvitaan asiakasnumero viimeisimmän lehden takakannesta.
 
Mikäli käytössäsi on aiemmin ollut MBinternet-palvelu, on tunnuksesi tiedostoineen ja sähköpostiviesteineen yhä tallella. Olemme pyrkineet tarjoamaan Mikrobitin tilaajille runsaasti aikaa siirtää vanha tunnuksensa uuteen Kamu-palveluun ja ottaa palvelu käyttöön.
 
MBnet Kamussa on kuitenkin edelleen runsaasti tunnuksia, joita ei kuluneen puolentoista vuoden aikana ole otettu käyttöön. Palvelun seuraavassa vaiheessa näitä vanhoja, käyttöönottamattomia tunnuksia aletaan poistaa järjestelmästä.
 
Mikäli käytössäsi on ollut MBnet-tunnus (aiemmin MBnet-avain), jonka yhä haluat ottaa käyttöön, kannattaa toimia nopeasti. Lunastamattomat eli käyttöönottamattomat tunnukset ovat aktiivisia vielä lokakuun ajan. Tämän jälkeen vanhoja tunnuksia ensin suljetaan, jonka jälkeen ne myöhemmin poistetaan järjestelmästä.
 
Kaikki lunastamattomat tunnukset suljetaan (suspend) marraskuun alussa. Tällöin tunnus on vielä mahdollista ottaa käyttöön joko rekisteröitymällä MBnet Kamun käyttäjäksi tai vaihtoehtoisesti tuomalla vanha tunnus jo aiemmin käyttöönotettuun MBnet Kamu -palveluun. Lisätietoa uudistuneesta MBnet Kamu -palvelusta löydät täältä.
 
Mikäli olet lehden tilaaja ja haluat ottaa MBnet Kamun ja/tai vanhan tunnuksen käyttöön, toimi seuraavasti:
 
1. Siirry osoitteeseen www.mbnet.fi. Valitse aukeavalta sivulta vaihtoehto "Ota tilaajaetu käyttöön". Palvelun käyttöönotossa tarvittavat ohjeet löydät täältä.
 
2. Jos olet jo aiemmin ottanut MBnet Kamu -palvelun käyttöösi, mutta tilaukseesi on aiemmin liitetty myös muita vanhoja tunnuksia, joita ei vielä ole otettu käyttöön MBnet Kamu -palvelussa, kannattaa seurata näitä ohjeita niiden tuomiseksi uuteen järjestelmään.
 
MIkäli et ole enää Mikrobitin tilaaja, toimi seuraavasti:
 
1. Mikäli sinulla on käyttöönottamaton tunnus, jonka sähköpostiviestit ja tiedostot haluat ottaa talteen, mutta et ole enää Mikrobitti-lehden tilaaja, ota yhteyttä Neuvolaan: neuvola@mbnet.fi. Tämä koskee vain henkilöitä, jotka eivät ole ottaneet aiemmin MBnet Kamu -palvelua käyttöön.
 
MBnet Kamu -palvelun käyttöä voit jatkaa tilaamalla Mikrobitin. Lehden voi tilata esimerkiksi täältä.
 
Mikäli sinulla on kysyttävää MBnet-tunnuksista tai MBnet Kamusta yleisesti, olethan yhteydessä Neuvolaan: neuvola@mbnet.fi. Autamme mielellämme!
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.